January 24, 2007

Jornada "Casos pràctics Gestió de la Innovació"

El proper dimarts, 30 de gener 2007, i emmarcada en les actuacions de difusió i transferència del Centre Tecnològic ASCAMM s'ha coorganitzat, conjuntament amb el Parc Tecnològic del Vallès, la Jornada "L’aplicació de la Gestió de la Innovació. Casos Pràctics"

Per a millorar l’absorció tecnològica de les empreses, i mes concretament de les PIMES, a través de la innovació, és necessari articular mecanismes mes eficaços de la seva gestió.
La innovació és indispensable per a permetre, no només satisfer les necessitats individuals i col·lectives, sinó també per a construir el nucli de l’esperit empresarial emprenedor.
Les organitzacions tenen a la seva disposició tot un conjunt d’eines, tècniques i procediments per poder organitzar de manera sistemàtica, aquesta gestió.
La implantació d’un sistema de Gestió de la Innovació, per part de les empreses, ajuda a posar en pràctica totes aquestes activitats i a obtenir els resultats esperats.

L’objectiu de la jornada proposada pretén no només mostrar als participants quines són aquestes eines, sinó també exposar, a partir de diferents casos empresarials, la seva aplicació pràctica.

Les ponències previstes són les següents:
  • Sistemes de Gestió de la Innovació. Eines i tecnologies. Sr. Xavier Plantà. Director d’Innovació. ASCAMM Centre Tecnològic.
  • Cas pràctic: La innovació en el Sector Tèxtil. Sr. David Garcia. Gerent. FITEX (Fundació per a la Innovació Tèxtil d’Igualada)
  • Cas pràctic: Reorientació estratègica: una realitat. Sr. Roger Ferrer. Director Comercial. GEMA MEDICAL
  • Cas pràctic: La gestió de la innovació en AGBAR. Sr. Jordi Gómez. Cetaqua - Centro Tecnológico del Agua (AGBAR)
  • Cas pràctic: Avantatges de la implantació d’un sistema de gestió de la R+D+I segons UNE 166002. Sr. Pedro Norte. SOGEFI FILTRATION
La jornada començarà a les 9:45 i té prevista la finalització per a les 13:00, i es durà a terme al mateix Parc Tecnològic del Vallès, a Cerdanyola.

Per a inscriure's, només cal indicar-ho a http://www.clipmedia.net/galera/PTV/Tallers/2007/013007_Taller_ASCAMM/web.htm

0 comments: