June 24, 2006

El VIIè Programa Marc

L’any 2007 entrarà en vigor el VIIè Programa Marc de la Comunitat Europea per accions d’Investigació, Desenvolupament Tecnològic i Demostració (R+D+i), un cop finalitzat el VIè Programa Marc, vigent entre els anys 2003 i 2006.

El Centre Tecnològic ASCAMM ha estat un dels membres del Comitè de Treball de definició dels nous àmbits del VII Programa Marc, incidint sobretot en la seva àrea de coneixement i experiència, Materials i Producció.

D'altra banda, ASCAMM Centre Tecnològic té una àmplia experiència en la gestió de projectes europeus, actuant com a líder i com a participant, amb empreses i centres tecnològics de la majoria de països de la Unió Europea i fins i tot de fora d’aquesta, com per exemple, la Xina.

Per aquest motiu, organitza una jornada, el proper dijous, 29 de juny, en col·laboració amb el Parc Tecnològic del Vallés, sota el títol "VIIè Programa Marc: els futurs projectes europeus" amb l’objectiu d'informar els participants sobre les principals directrius i temes que s’estan treballant en la definició d’aquest nou Programa, així com també compartir les millors pràctiques i “lliçons apreses” en la preparació, negociació i gestió d’un projecte de R+D europeu.

Per a consultar l'agenda del taller, així com per inscriure-s'hi, només cal accedir a

- Agenda PTV

0 comments: